УЧАСТЬ У ЗАХОДІ UGEN NON ACADEMY AUDIT

7 листопада 2022 року

 

107 листопада 2022 року викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін прийняли участь у заході UGEN Non Academy Audit.

Компанії-учасниці заходу UGEN Non Academy Audit:

  • EY – глобальна багатопрофільна організація, що надає професійні послуги в галузях аудиту, консалтингу, права, стратегії, оподаткування та угод. Входить до четвірки найбільших у світі аудиторських і консалтингових компаній.
  • KPMG в Україні є членом міжнародної мережі фірм KPMG, яка надає професійні аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. В Україні офіси розташовані у Києві та Львові. Користуються бездоганною репутацією на ринку професійних послуг і прагнуть залучати до свого штату найкращих спеціалістів.
  • UKRSIBBANK – один із найбільших універсальних банків України, що працює на ринку з 1990 року. 60% акцій банку належать до однієї з найбільших у світі фінансових груп BNP Paribas, 40% – ЄБРР.

Під час заходу розглядались такі основні питання як хто такий аудитор сучасного бізнесу, особливості роботи аудитора, топ hard-skills, які необхідно опанувати для успішної роботи в аудиті, а також відбувся воркшоп від UKRSIBBANK.

Зі зростанням державного втручання в економіку і ускладненням системи оподаткування, компанії стали відчувати необхідність у незалежних фахівцях, які можуть перевірити бухгалтерську і податкову звітність фірми з метою виявлення помилок і запобігти санкціям з боку державних органів. Аудитори допомагають знайти помилки в «чужому» бухгалтерському чи податковому обліках і до приходу податкової перевірки їх усунути.

Професія аудитора вважається однією з найскладніших, з дуже високим рівнем відповідальності та ціною помилки. Щоб бути хорошим аудитором, необхідно весь час вчитися і розвиватися.

2345678

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook