Триває активна профорієнтаційна робота на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.

10 листопада 2022 року

   Профорієнтаційна робота, яку проводять співробітники навчального закладу, неабияк допомагає молодому поколінню дізнатись повну інформацію про ЗВО, спеціальності, умови вступу та на основі отриманих знань зробити правильний вибір.
   9 листопада 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, декан Юлія Коломієць та заступник декана з навчальної роботи і господарської діяльності Петро Дрозд відвідали Технічний ліцей м. Києва.


   Технічний ліцей міста Києва — це середній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням предметів фізико-математичного, хіміко-біологічного та інформаційного напрямку. Заступники директора ліцею Тетяна Ярема і Алла Буковська радо зустріли та запросили представників факультету до актового залу, де відбулась зустріч з учнями 10-11 класів. На зустрічі були присутні 170 учнів.

 

 
   Юлія Коломієць провела презентацію, де познайомила учнів зі структурою, широким вибором спеціальностей та перевагами навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України. Вона підкеслила можливості для розвитку, особливості, перспективи майбутньої професії та подальшого працевлаштування за обраним фахом в сучасних компаніях, лабораторіях. Презентаційна доповідь декана не оминула й насичене, цікаве та активне студентське життя на факультеті, умови проживання в унікальному студмістечку Голосіївського району. Юлія Василівна надала актуальну інформацію про вступ, прохідний бал, шанси навчатися за бюджетні кошти та зауважила, що можна отримати додаткові бали після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України.

 
   Слід зазначити, що активна профорієнтаційна робота на факультеті триває вже не один місяць. Юлія Коломієць поставила перед працівниками факультету чітку задачу та наголосила, що кожен повинен виконати план щодо проведення профорієнтаційної роботи. Аби охопити більшу кількість аудиторії профорієнтаційна робота проводиться в офлайн та онлайн режимі.
   Учні ліцею з цікавістю слухали доповідь про факультет, кафедри, навчально-наукові лабораторії, про перспективи розвитку спеціальностей у світі, а потім мали змогу поставили запитання, які виникли в ході зустрічі. Висловлюємо подяку директору ліцею Анатолію Андрієнко за теплий прийом!

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook