Ботанічний сад НУБіП

6 листопада 2022, 14:41

   Ботанічний сад нашого університету – це щось неймовірне. Постійно там відбуваються зміни, які оновлюють його вигляд цікавими місцями.





   Протягом вересня-жовтня студенти 1 курсу 1 групи відвідували Ботанічний сад НУБіП України. І при кожному відвідуванні він вражав своєю красою. Там неймовірно красиво.
   Проголюючись стежками саду можна відпочити на зручних лавах і спостерігати за білками, а також насолодитися красою вирізьблених з дерев фігур, лісових жителів – лисиць, рись, ведмедів, бобрів, дикого кабана, сови та ін. Побачити берегиню лісу та безліч альтанок.

   На окремій ділянці можна побачити мисливський будиночок із фонтанами і лавами, оздобленими фігурами птахів: совою, як символом мудрості та Жар-Птицею, яка символізує щастя.

   У ботанічному саді розміщено чимало навчальних лабораторій. Сад має чимало цінних листяних і хвойних дерев, частина з яких непритаманна для нашого регіону, штучну водойму, місточок бажань, міфологічних скульптур.
   Проходячи стежками ботанічного саду просто очі розбігаються від того розмаїття природи. Справді, не хочеться залишати це дивовижне місце. Ми гадаємо, яка б не була пора року він буде завжди вражати нас неймовірною красою. Тому є сенс його відвідувати декілька разів на рік.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook