Ректорат: продовжуємо освітній процес та готуємося до кризових ситуацій

7 листопада 2022 року

 

 

   7 листопада 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. В умовах воєнного стану, обстрілів росією інфраструктури і наступними тимчасовими кризами, які виникають, кожен співробітник, науково-педагогічний працівник має демонструвати свою професійність, відповідальність, індивідуальну самоорганізацію і реалізовувати творчий потенціал задля провадження якісного освітнього процесу. Магістри другого року навчання цього тижня проводять постерну презентацію дипломних проектів та виходять на завершення навчання.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про санітарно-епідеміологічний стан, підготовку ювілейного видання до 125-річчя університету. Триває формування звіту та завдань з виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025». Завершився набір до аспірантури, зараховані здобувачі-іноземці з Китаю. Освітньо-наукові програми проходять акредитацію, ще 11 залишилося. У виховній роботі проводяться заходи як в дистанційному форматі, так і очно. Ректор наголосив на системній роботі зі студентським самоврядуванням, студентськими радами гуртожитків, старостами академічних груп, кураторів тощо. 17 листопада до Дня працівників сільського господарства заплановано пошанувати кращих працівників навчально-дослідних господарств.

 

   Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко проінформував про проведення спільного засідання профкому та ректорату щодо виконання колективного договору та підготовки проекту нового документу.

   Голова Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про проведений Дебют першокурсника, підготовку до Інтелектуальних дебатів та відзначення кращих студентів до Дня студента.
   Учений секретар Оксана Барановська повідомила про перенесення засідань ректорату на 29 листопада, вченої ради – на 30. На 24 листопада заплановане проведення на базі НУБіП загальних зборів Національної академії аграрних наук України.

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про роботу з забезпечення безперебійним електричним живленням деяких лабораторій. Найближчими днями відбудеться конкурс наукових проектів на фінансування міністерством освіти і науки в 2023 році.

 

   Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про забезпечення питною та технічною водою гуртожитки, підтримку інфраструктури.

   Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк зупинився на підготовці до наради студентського самоврядування щодо проведення зимової екзаменаційної сесії, організації побуту в гуртожитках в умовах воєнного стану.
   В.о. завідувача кафедри військової підготовки Ігор Родіонов проінформував про практичні навчання на кафедрі.
   Начальник відділу організації роботи навчально-дослідних господарств та практичного навчання Микола Грунтковський доповів про проведені осінні польові роботи в навчально-дослідних господарствах та їхню готовність до зимового періоду.

   Директор служби закладів харчування Богдан Дубас проінформував про роботу їдалень та буфетів, необхідність рекламування асортименту і можливостей.
Начальник відділу дистанційного навчання Олександр Санченко доповів про вибори директора Ірпінського фахового коледжу, запланованих на 10 листопада 2022 року.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на завершенні фінансового року, придбання критичних матеріалів для забезпечення життєдіяльності університету. Триває інвентаризація земельних ділянок в м.Києві і на черзі їхнє дооформлення.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в навчальних корпусах і гуртожитках, зокрема облаштування лабораторії захисту рослин. В навчальних корпусах за графіком стартує опалювальний процес.
   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на портерних презентація магістрів другого року навчання, результатах проміжної атестації студентів, профорієнтації.

 

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – підтримувати освітній процес, спланувати нараду із завідувачами кафедр щодо форм і методів навчання в кризових ситуаціях, забезпечити проведення конференції, приуроченою 300-річчю Г.Сковороди. Вадиму Кондратюку – підготувати звіти навчально-дослідних господарств та плани їхньої беззбитковості у 2023 році, контроль за ситуацією з НДГ «Великоснітинське»Вадиму Ткачуку – ліквідувати юридичні особи підрозділів. Сергію Кваші – провести аналіз ситуації в гуртожитках та відновити системну роботу з самоврядуванням, внести пропозиції з відзначення Дня працівників сільського господарства та Дня студента.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook