Старостат: конструктивний діалог перед семестровим контролем

5 листопада 2022 року
    3 листопада 2022 року, у дистанційному форматі, відбулися збори старост академічних груп механіко-технологічного факультету.
   На зібранні обговорювалися важливі питання завершення навчального процесу у поточному семестрі, вирівнювання показників проміжної атестації та підготовки, до екзаменаційної сесії.

   Декан факультету Вячеслав Братішко, заступники декана Ігор Сівак і Оксана Ачкевич, ознайомили старост з розкладами складання сесії здобувачами вищої освіти бакалаврату і магістратури та наголосили, на консолідації зусиль студентів, на ретельному виконанні умов навчального плану, у поточному семестрі. Важливої уваги заслуговує питання виконання студентами курсового проектування, з фундаментальної дисципліни «Теорія механізмів і машин» та спеціальних дисциплін «Сільськогосподарські машини» і «Експлуатація машин і обладнання». Для забезпечення якості виконання курсових проектів, студентам 2 - 4 курсів, організовані додаткові заняття, з вказаних дисциплін, які здобувачі вищої освіти, повинні відповідально використати.

   Декан факультету підкреслив важливість очного формату сесії, для першокурсників. Студенти першого курсу повинні відчути, зрозуміти та усвідомити всі умови проходження семестрового контролю знань, в безпосередньому контакті з викладачами. Це перша сесія першокурсників, тому її результати важливі для подальшого сприйняття освітнього процесу здобувачами вищої освіти.
   Заступники декана, розкрили поточну суть питання вирівнювання показників проміжної атестації студентів та звернули увагу на позитивний рух студентів-боржників у напрямку ліквідації заборгованості за минулу сесію. На даний час, заборгованість ліквідували, майже всі здобувачі вищої освіти, але, до кінця листопада, ці процеси потрібно завершити.
   Після активних обговорень, у висновку зборів, прийнято покроковий план майбутніх дій. Курсові проекти і роботи повинні бути виконаними і захищеними, до 28 листопада поточного року, семестрові лабораторні і практичні роботи повинні бути відпрацьованими. Старости повинні контролювати моральний стан студентського середовища у групах. Вибори старост академічних груп першого курсу, будуть проведені з 14 листопада до 18 листопада поточного року. Усі здобувачі вищої освіти наполегливо готуються до семестрового контролю знань.
 
Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної і виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook