Відбулося засідання атестаційної комісії

4 листопада 2022 року

 

1З початком війни освіта зіткнулася з величезними викликами та проблемами: загибель людей, руйнування закладів освіти, переміщення великої кількості громадян до контрольованої території та за кордон, тимчасова окупація територій, освітній геноцид, порушення прав учасників освітнього процесу та багато інших. Частина цих проблем вирішено, частина залишається невирішеними з певних причин.

Усі ці та інші ситуації породжують багато проблем та запитань як в керівників закладів освіти так і у педагогічних працівників щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році.

Всупереч складним і трагічним подіям в Україні ми закликаємо педагогів оберігати свій фронт у цій війні – забезпечувати майбутнє нашої держави. Формування якісного фахівця в умовах воєнного стану – виклик сьогодення, який потребує від кожного з нас максимальної активізації своїх професійних і людських якостей, задля спільної перемоги і на освітянській ниві.

24

03 листопада 2022 року у нашому освітньому закладі, відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 року № 930 (зі змінами), наказу № 31 від 31.0.2022 року «Про створення атестаційної комісії» та затвердженому графіку діяльності атестаційної комісії у Відокремленому структурному підрозділі «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» під головуванням Світлани ПИЛИПИШИН, відбулося засідання атестаційної комісії І рівня.

35

Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення освітнього процесу. Принципами атестації є колегіальність та відкритість, доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, об’єктивність та системність оцінювання його діяльності Атестація спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Голова атестаційної комісії ознайомила членів атестаційної комісії з порядком денним засідання, а саме:

  1. Розгляд заяв педагогічних працівників про участь в атестації, перенесення строку атестації та затвердження списків на проходження чергової та позачергової атестації в 2022-2023 н.р.
  2. Закріплення відповідальних членів атестаційної комісії за викладачами, які атестуються, для надання консультативної допомоги у підготовці до атестації.
  3. Затвердження графіка проведення атестації у 2022-2023 н.р. (з підписами).
  4. Ознайомлення зі зразком плану індивідуальної підготовки та проходження атестації педагогічного працівника. Ознайомлення з вимогами до проходження атестації комісією ІІІ рівня .

За результатами засідання надано відповідні доручення та рекомендації.

Світлана ПИЛИПИШИН побажала плідної й результативної праці, подальшого творчого зростання та педагогічного самовдосконалення.

Ірина ДМИТРІВ,
секретар атестаційної комісії
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook