Магістри з якості, стандартизації та сертифікації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК представили свої результати досліджень на постерній презентації
1 листопада 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, відбулася конференція у форматі постерних презентацій магістерських робіт студентів спеціальності 152 - «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».
На заході були присутні та виступили з вітальним словом: декан факультету Лариса Баль-Прилипко, завідувачка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталія Слободянюк та завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Галина Толок, науково-педагогічні працівники кафедр.
Магістри представили свої власні дослідження на розгляд комісії, яка була сформована на факультеті завчасно. Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.
Хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» вміло давали стислі та змістовні відповіді, фахово вели дискусію та якісно підготували практичну складову у представлених постерах.
Представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та затребувані виробництвом наукові теми:
1. Розроблення елементів СУБХП в умовах ПСП «КОЛОС», Київської обл. (Марія Дудченко);
2. Аналіз впровадження ДСТУ EN ISO 17025:2019 у ТОВ «МНВО БІОКОН», м. Дніпро, та розроблення рекомендацій щодо покращення (Дар’я Захарова);
3. Розроблення елементів системи управління якістю в умовах банку АТ «ПУМБ», м. Київ; в умовах ФОП «Болибік Євгеній Вікторович», м. Київ;
4. Розроблення програми якості в умовах Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБіП України (Ірина Ковальська);
5. Розроблення проекту національного стандарту ДСТУ ХХХ-20__ «Ювелірні вироби із золота» та обґрунтування стандартизованих показників (Юлія Лисюк);
6. Розроблення ТУ У «Заготовка безперервнолита кругла для виробництва колесобандажної продукції». Технічні умови та обґрунтування стандартизованих показників (Сергій Овсійко).
7. Розроблення елементів системи управління якістю в умовах ТОВ "СІ ЕС ДІ ЛАБ", м. Київ (Тетяна Харіна).
Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.
ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ.
ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТІ!
Тетяна Розбицька, PhD
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції