Перші кроки до вершин педагогічної майстерності

3 листопада 2022 року

 

1Одним із пріоритетних напрямків методичної роботи з педагогічними кадрами – є робота з молодими педагогами, яка має глибокий зміст, творчий характер і сприяє професійному становленню початківців.

102

31 жовтня 2022 року було проведено засідання Школи молодого педагога коледжу, яке розпочалось із представлення молодих педагогів, які цьогоріч влилися в колектив нашого освітнього закладу. Адже, не секрет, що від того, як пройдуть перші роки викладача - початківця, залежить стабільність педагогічних кадрів, їх якісний склад, результативність освітнього процесу.

119

Молоді педагоги, Ірина МИЩИШИН та Петро ЖОВНИЧ, представили себе, озвучили свої мрії та сподівання, розповіли про свої перші проблеми та нестандартні ситуації.

8

Наступним питанням роботи засідання був виступ Христини БАБИЧ, яка розповіла про свої перші кроки до педагогічної майстерності, підготувала «Портфоліо молодого вчителя (перший рік роботи)».

13

Змістовним і повчальним був виступ практичного психолога Василя ЛЕЩУКА, який розказав про першу психологічну допомогу в умовах воєнного стану.

56

У роботі засідання Школи взяли участь представники дирекції нашого навчального закладу. Світлана ПИЛИПИШИН, директорка коледжу, та Олег КАЛАТАЛО, заступник директора з навчальної роботи, звернулися до молодих педагогів з теплими словами підтримки і побажали їм впевненості та віри в свої сили.

Олександра БОЙКО,
завідувачка навчально-методичної лабораторії 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook