БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ РОБИТЬ СВІЙ ВНЕСОК В ОБОРОНУ УКРАЇНИ ВІД ВОРОЖОГО ЗАГАРБНИКА

2 листопада 2022 року

 

1Студенти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБІП України» передали допомогу українським воякам, які захищають нашу Батьківщину на Бахмутському напрямку. Цю добру ініціативу здобувачі освіти розпочали з організації осінньої ярмарки, після якої, на виручені кошти, закупили чимало смаколиків та інших необхідних речей.

43265

Головним пріоритетом сучасної освіти є сприяння обороні України, всебічна підтримка працівників та здобувачів освіти, які зі зброєю в руках стали на захист Батьківщини. Волонтерство, донати, донорство стали сьогодні невід'ємною частиною життя нашого коледжу, адже через 10-20 років доведеться дати відповідь нащадкам: а що я особисто робив у час війни, яким був мій власний внесок в оборону України?

Військові Збройних Сил України отримали допомогу та подякували юним студентам, які докладають своїх зусиль до допомоги армії у тяжкий воєнний час.

 

78

119

Ми щиро віримо у наші Збройні Сили та очікуємо перемоги України! Нехай Господь береже кожного нашого захисника та захисницю, бо саме вони сьогодні на передовій роблять найбільший внесок у майбутнє нашої держави, захищаючи наші кордони. Весь народ України сьогодні воєдино бореться, кожен на своєму фронті, усі задля єдиної мети. І нас таких нікому не здолати, тому впевнено можемо вірити і знати, що ми переможемо! Все буде Україна!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

СЛАВА ГЕРОЯМ !!!

10

Віталій СКАСКІВ,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook