СТУДЕНТИ-МЕШКАНЦІ ГУРТОЖИТКУ №6 ПІКЛУЮТЬСЯ ПРО ДОБРОУСТРІЙ СВОГО ПОБУТУ

2 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Завдяки підтримці завідувача гуртожитку №6 Фещенко Тетяни Олегівни, заступника та одночасно вихователя Масаловича Юрія Степановича, Бокотька Романа Романовича (вихователь гуртожитку №6), а також студентської організації гуртожитку, студенти факультету ветеринарної медицини та гуманітарно-педагогічного факультету провели прибирання приміщень.

   Для кожної людини дуже важливими є умови, в яких вона проводить свій вільний час. Не є винятком і студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України факультету ветеринарної медицини та гуманітарно-педагогічного факультету, які мешкають у гуртожитку № 6. Хлопці та дівчата вирішили, що запобігатимуть розповсюдженню не тільки пандемії, а й мати постійну чистоту за допомогою періодичного генерального прибирання приміщень. А в цьому році вони поновили цю традицію й вже розпочали доброустрій свого побуту, який триває щотижня з початку навчального періоду першого семестру 2022-2023 років.

   Такі генеральні прибирання щомісячно і щотижня триватимуть впродовж усього навчального року і з обов’язковим використанням дезінфекційних засобів. «Це дуже важливо, адже на кожному поверсі мешкає досить значна кількість студентів, тож постійних контактів у місцях загального користування не уникнути».

 

   Голові студентської ради гуртожитку допомагають організовувати такі заходи члени студентського самоврядування та старости поверхів. Весело, зі студентськими жартами відбувається генеральне прибирання. Дівчата та хлопці вимили й обробили антисептичними засобами кухні, душові, коридори й не забули про власні кімнати.

   Безумовно, справа, яка робиться разом, допомагає ближче познайомитися та здружитися мешканцям поверхів, особливо першокурсникам, для яких це все має важливе значення, як для знайомства, так і для нових друзів, які залишаться на все життя із незабутніми спогадами.

   Тому дуже приємно, що до доброустрою все більше і більше долучаються студенти першого курсу. Не було жодного, хто лишився б осторонь. Дякую всім за участь у заході, наші студенти – найкращі !!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Студентка 6 групи 1 курсу:
Марчишина Ірина
Вихователь гуртожитку №6
Роман Бокотько

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook