Приємне з корисним поєднують студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: відбувся благодійний футбольний матч «Кубок Декана»

31 жовтня 2022 року

     У п’ятницю, 28 жовтня 2022 року, відбувся футбольний турнір між командами студентів факультету харчових технологій та  управління якістю продукції АПК «Кубок Декана 2022».

     Цього разу виборювали перемогу команди першого, другого, третього курсу та команда гравців-випускників «714» факультету: Дидюк Тарас, Савчук Дмитро, Корнілов Влад, Кислиця Ярослав, Джафаров Рустам. Розпочали команди досить обережно, приглядаючись один до одного, та проводили поодинокі атаки. Гра була досить напруженою, кожна команда намагалась показати на що здатна. Учасники спортивного турніру грали рішуче та з надзвичайним азартом.

   

 

     Отож футбольний турнір завершився перемогою команди «714» і гравцям був вручений «Кубок Декана», що віднині буде передаватися найкращій футбольній команді факультету. Друге місце посіла команда другого та третього курсу, а третє місце отримала команда першого курсу. Всі команди були нагороджені грамотами та приємними сюрпризами.

 

 

 

 

     Бажаємо нашим командам наснаги, а також щоб кожна їхня перемога не була останньою. Також висловлюємо подяку вболівальникам, які вірили в їх і надавали їм сил боротись.

     Варто зазначити, що турнір з футболу був не лише спортивним змаганням, а й мав благодійне підґрунтя. Студенти факультету харчових технологій на постійній основі допомагають притулку тварин, що знаходиться на ВДНГ, і щоразу закликають всіх небайдужих долучитись до цієї ініціативи. Тож паралельно із футбольним матчем було проведено благодійний ярмарок, де студенти за добровільні внески вгощали присутніх випічкою власного приготування. До збору на допомогу тваринкам долучились як студенти, так і викладачі факультету.

     Тож студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК закликають всіх небайдужих підтримати їхню ініціативу і в такий скрутний для всіх час об’єднатись і допомогти чотирилапим друзям. Щовихідних притулок запрошує на прогулянку з собаками, подарувати їм турботу та любов хоча б на кілька годин. Чекають всіх охочих за адресою вулиця Академіка Глушкова 1, павільйон 16, ВДНГ.

 

    Студенти дякують за можливість проводити такі заходи нашим захисникам, керівництву факультету та адміністрації НУБіП України!

 Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook