PhD: жовтнева вступна кампанія до аспірантури

30 жовтня 2022 року
   У відповідності до ПРАВИЛ ПРИЙОМУ до аспірантури НУБіП України у 2022 році в термін із 10 по 21 жовтня відбувся прийом документів вступної кампанії на підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії на очну (денну/вечірню) та заочну форми навчання на умовах контракту. Зважаючи на всі намагання зовнішнього агресора ввести дестабілізацію в країні, вступна кампанія відбулась вчасно і тривала у змішаному форматі (були створені умови для подачі документів як очно, так і дистанційно).

  Впродовж даного періоду було сформовано 73 особові справи: 31 особова справа громадян України, а також 42 справи – іноземців (громадян Китайської Народної Республіки). Громадяни України проявили бажання складати вступні випробування для вступу на наступні спеціальності: «Психологія», «Професійна освіта», «Освітні, педагогічні науки», «Економіка підприємств та галузей національного господарства», «Менеджмент», «Будівництво та цивільна інженерія», «Агрономія».
   Також під час жовтневої вступної кампанії 42 абітурієнти Китайської Народної Республіки виявили бажання вступати на такі освітньо-наукові програми: «Освітні, педагогічні науки», «Комп’ютерні науки», «Менеджмент», «Економіка підприємств та галузей національного господарства», «Маркетинг», «Харчові технології».

   Незважаючи на позапланові відключення електропостачання, 24 жовтня за головування профільного проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші у дистанційному форматі відбулось засідання приймальної комісії по допуску вступників до складання вступних випробувань.
   Екзамени проводились предметними вступними комісіями у кількості 3-5 осіб, які попередньо були затверджені Наказом ректора НУБіП України. Відповідно до правил прийому та особливостей вступної кампанії, впродовж 25-28 жовтня всі абітурієнти склали наступні вступні випробування:

  • екзамен зі спеціальності – 25 жовтня в очному форматі громадяни України та 28 жовтня – у дистанційному форматі громадяни КНР;
  • екзамен з філософії – 26 жовтня в очному форматі громадяни України та 28 жовтня – у дистанційному форматі громадяни КНР; (28 жовтня для іноземних громадян);
  • екзамен з іноземної мови – 27 жовтня в очному форматі громадяни України (англійська, німецька або французька за вибором вступника) та 26 жовтня – іноземні громадяни (українська мова).

 

   Особам, які вступають до аспірантури з іншої галузі знань (спеціальності) ніж та, яка зазначена в їх дипломі магістра (спеціаліста), рішенням Приймальної комісії можуть бути призначені додаткові вступні випробування.
   За результатами складених вступниками екзаменів Приймальна комісія, яка запланована 31 жовтня 2022 року, прийматиме рішення щодо кожного вступника. Всі вступники будуть повідомлені про результати складених екзаменів у п’ятиденний термін. Рейтингові списки вступників, які рекомендуються до зарахування за конкурсним балом від більшого до меншого також оприлюднюються на сайті відділу аспірантури у вкладці «Вступнику».

   Щиро бажаємо нашим вступникам успіхів та чекаємо їх в аспірантській родині заради потужних наукових звершень! Всі, хто успішно склали вступні випробування, будуть запрошені на настановчу зустріч з ректоратом Університету та відділом аспірантури.

 

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook