Результати проведення відкритої лекції доцента кафедри економічної теорії Пащенко Оксани Василівни

28 жовтня 2022 року

 

   У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять 25.10.2022 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри економічної теорії Пащенко Оксани Василівни з дисципліни «Економічна теорія: основи економічної теорії» у здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальностей: 242 «Туризм (Туризм)» та 281 “Публічне управління та адміністрування (Публічне управління та адміністрування)». На лекції було ознайомлено студентів із сутністю, методами розрахунку, класифікацією витрат виробництва та прибутку суб’єктів господарювання.



   Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри економічної теорії: завідувач кафедри, д.е.н., професор Талавиря Микола Петрович, доцент кафедри, к.е.н. Власенко Юрій Григорович, доцент кафедри, д.е.н. Бутенко Віра Михайлівна, доцент кафедри к.е.н. Гуща Інна Олександрівна, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності к.е.н. Тюріна Альона Анатоліївна.





   Під час обговорення відкритої лекції на кафедрі усі присутні на даному заході відзначили, що заняття проведено на високому науково-методичному рівні згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін. Відмітили також високий науковий рівень володіння лектора матеріалом дисципліни, уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.

Колектив кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook