Затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів 1 року навчання на здобуття PhD доктора філософії зі спеціальності 101 «Екологія»

17 жовтня 2022 року

 На передодні дня захисників і захисниць України, дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці відбулося засідання кафедри екології агросфери та екологічного контролю, де одним із питанням було затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів 1 року навчання на здобуття PhD доктора філософії зі спеціальності 101 «Екологія».

На засіданні були присутні всі аспіранти 1 року навчання зі спеціальності 101 Екологія, та їхні керівники. Аспірантами було представлено наукову тему дисертаційного дослідження, програму і завдання досліджень. З доповідями виступили аспіранти денної фори навчання Крушельницька Ольга, Жмур Олеся науковий керівник доктор с-г. н., доцент Чабанюк Я.В.

 

Аспірант заочної форми навчання У. Жофань науковий керівник канд. с-г. н., доцент Ладика М.М. представив дуже актуальну на сьогодні тему дисертаційної роботи «Екологічні аспекти заплав річок, що впадають у водосховища (на прикладі річок Тетерів, Ірпінь та Трубіж)»

Також не менш важливу тему своєї дисертаційної роботи представив Данільченко Влад керівником роботи, є д.с.-г.н., професор Дем’янюк О.С. «Екосозологічна оцінка Карпатського біосферного заповідника в контексті міжнародних конвенцій».

В обговоренні взяли участь професори кафедри Гайченко В.А., Дем’янюк О.С. доценти кафедри Наумовська О.І., Строкаль В.П., Ладика М.М., Чабанюк Я.В., які внесли поправки до тем дисертаційних робіт і виділили актуальність проведення цих досліджень. Також у обговоренні програм дослідження виступила член проектної групи ОНП 101 Екологія Строкаль В.П., яка детально презентувала аспірантам і науковим керівникам основні моменти в оформленні портфоліо аспірантів і керівників.

 

Бажаємо Успіхів дорогі аспіранти в подальшій науковій роботі. А головне з Перемогою і в мирній країні.

 

 

Секретар кафедри

Анна СЕРБЕНЮК

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook