Конкурс "Національно-патріотичне становлення молоді" з нагоди відзначення Дня Соборності України

27 жовтня 2022 року

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді». Організатори запрошують до участі учнів, членів Малої академії наук України, студентів закладів вищої освіти, аспірантів закладів вищої освіти та наукових установ України, молодь, інших зацікавлених осіб.

Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури.

Пріоритетні напрямки конкурсу: зміцнення національної єдності, консолідація українського суспільства, відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу, національно-патріотичне виховання молоді, суспільний діалог задля національної ідентичності, героїчне протистояння українського народу, свобода світогляду та віросповідання тощо.

Конкурсні роботи повинні бути виконані на актуальну тему. Есе – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання, і не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми. Детальний порядок подання конкурсних робіт – у Положенні конкурсу.

Триватиме він до 22 січня 2023 року. Конкурсні роботи разом із заявкою приймають до 6 січня на e-mail Інституту політико-правових та релігійних досліджень: [email protected] (вказати в темі повідомлення «На Конкурс»).

Експертна рада оцінюватиме конкурсні роботи до 18 січня. Оголошення переможців – 22 січня 2023 року.

Додаткова інформація – за посиланням: www.facebook.com/institute2015, [email protected].

Олександра Соколова - провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР (+380990653020)

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook