ЧЕРГОВІ СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

19 жовтня 2022 року
НУБіП України
     Попри війну й постійні тривоги у НУБіП України вирує не лише освітнє, а й спортивно-громадське життя. Нещодавно завершилась спортивна олімпіада з ігрових видів спорту серед студентів 2 - 4 курсів, які передали естафету першокурсникам.
     Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК беруть активну участь у цих заходах. Особливих результатів досягнуто студентками факультету в змаганнях на Кубок Ректора з настільного тенісу. Спочатку лідером жіночої команди як факультету, так і університету була Гейпель Ярослава. Проте пальму першості перехопила Марина Борщ, студентка 2 курсу спеціальності харчові технології, яка зайняла перше місце серед студенток 2 – 4 курсів. А вже вчора у фіналі першокурсників ми побачили Стремедловську Марію, яка поступилася в напруженій останній зустрічі, проте зайняла почесне 2 місце.
 
 
     Такі результати вдалося досягти завдяки секції з настільного тенісу, яка функціонує на нашому факультеті вже більше року. Її організатор і керівник, професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Паламарчук Ігор Павлович, у вільний час передає свій спортивний досвід та майстерність студентській спільноті.
Пишаємось перемогою нашої студентки Марії Стремедловської, бажаємо нових досягнень на тенісному Олімпі! Щиро дякуємо тренеру Ігору Павловичу. Запрошуємо долучатись до спортивних активностей ширше коло студентів нашого факультету. Та тримаймо освітній та спортивний фронт разом!
 
Михайло Муштрук
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook