Ректорат: головні завдання – безпека і охоплення всіх студентів освітнім процесом

17 жовтня 2022 року

 

17 жовтня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на епідеміологічній ситуації та ще раз закликав бажаючих реєструватися на бустерну вакцинацію. Разом з партнерами найближчим часом в університеті планується провести навчання з тактичної медицини – всі бажаючі зможуть отримати необхідні знання та навички. Триває підготовка до проведення засідання ради гарантів освітньо-наукових програм.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на поточних питаннях провадження наукової роботи, зокрема використанні та надходження коштів від виконання наукових досліджень, підготовку звітної інформації, науково-технічні заходи та формування чергових випусків наукових журналів.18 жовтня заплановане засідання координаційної ради. В УЛЯБ АПК відбудеться засідання Експертної комісії зі слухання звітів за результатами біологічних випробувань пестицидів. В НДГ заплановані завершення збирання сої, дискування та оранка.

Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку до засідання вченої ради університету.

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про завершення аварійних ремонтів, зокрема прокладку резервного кабелю електроживлення до гуртожитку №13. На контролі підготовка до зимового періоду, забезпечення електрикою інформаційних ресурсів університету. Цього тижня заплановано проведення засідання Президії Спілки ректорів закладів вищої освіти України на базі НУБіП, що потребує відповідної мобілізації господарських служб. Зверталася й увага на морально-етичну поведінку співробітників університету, наголошувалося на необхідності проведення пізнавального лекторію з патріотично-виховною складовою.

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на перебігу освітнього процесу, вирівнювальних курсах для першокурсників з базових дисциплін. Найближчим часом заплановано провести збори колективів Бережанського агротехнічного інституту та юридичного факультету, на яких розглянути питання призначення їхніх керівників. Триває набір слухачів на підготовчі курси для вступу в університет.

Голова Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про онлайн заходи, які проводить самоврядування, та участь у всеукраїнських студентських конференціях.

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – забезпечити стовідсоткове охоплення освітнім процесом всіх студентів, презентувати комплекс системних заходів з працевлаштування випускників, внести пропозиції щодо процедури випуску магістрів. Вадиму Кондратюку – підбити підсумки економічної діяльності навчально-дослідних господарств та сформувати план на 2023 рік. Сергію Кваші – проводити моніторинг стану захворюваності на ГРВІ, дотримання техніки безпеки, ініціювати засідання редакційної колегії ювілейного видання до 125-річниці університету. Валерію Іщенку – дообладнати укриття в навчальному корпусі №10, забезпечити наявність додаткових ліхтарів, акумуляторних батарей, генераторів для забезпечення функціонування інформаційних ресурсів університету та інших життєважливих об’єктів.

Пресслужба

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook