ОБГОВОРЕНО НАПРЯМКИ СПІВПРАЦІ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТОВ «БІОТЕСТЛАБ»

14 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Підготовка висококваліфікованого фахівця в галузі «Ветеринарної медицини» не можлива без тісної співпраці факультету ветеринарної медицини з представниками Держпродспоживслужби України, приватними клініками ветеринарної медицини, бізнесом, який охоплює різні напрямки діяльності. Завдяки їм визначається загальна стратегія підготовки конкурентоспроможного лікаря ветеринарної медицини.

   У рамках розширення співпраці факультету з представниками ради роботодавців проведено зустріч з генеральним директором Сергієм Семеновим та директором з маркетингу та продажів Катериною Жовніренко ТОВ «Біотестлаб».

   Т.в.о. декана Юрій Жук коротко ознайомив гостей з основними напрямками освітньої діяльності факультету. Зупинився на викликах і проблемах, які нині існують у підготовці висококваліфікованого фахівця в галузі «Ветеринарна медицина». Виклав бачення адміністрації факультету на можливих векторах співпраці з ТОВ «Біотестлаб». Зокрема, використання лабораторій ТОВ «Біотестлаб» як практичної бази у підготовці студентів факультету.       Залучення провідних фахівців підприємства до у часті в освітньому процесі, як гостьових лекторів.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу гостей на матеріально-технічному забезпечені освітнього процесу та допомозі в оснащенні спеціалізованих навчальних лабораторій. Відзначив також і про можливість проведення спільних вебінарів для здобувачів вищої освіти та практикуючих лікарів ветеринарної медицини з використанням бази факультету.

   Своє бачення про співпрацю з ТОВ «Біотестлаб»у напрямку лабораторної діагностики висловив доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський.

   Сергій Семенов та Катерина Жовніренко із своєї сторони запропонували ряд цікавив та слушних пропозицій, що стосувались не лише освітнього процесу, але й забезпечення культурно-виховного розвитку і відпочинку студентів факультету.

 

   За результатами зустрічі окреслено першочергові кроки до тісної співпраці.

Тарас Савчук, заступник декана факультету ветеринарної медицини 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook