ПОСВЯТА В ПЕРШОКУРСНИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ»

24 вересня 2022, 0:08
НУБіП України

  19 вересня 2022 року відбулося знайомство наставника академічних груп к.е.н., доцента кафедри інформаційних систем і технологій Харченка Володимира Віталійовича та здобувачів вищої освіти першого курсу 1, 2 та 3 груп факультету інформаційних систем спеціальності «Комп’ютерні науки».
     Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо правил поводження у студентському колективі за умов онлайн та офлайн навчання. Після знайомства всі студенти разом з наставником відправилися на урочисту посвяту в першокурсники.
    Посвята є хвилюючою подією для здобувачів освіти, адже це їхня перша сходинка, що відкриває для них дорогу до нових знань, успішної кар’єри та незалежного майбутнього.
    Традиційно посвята розпочалася з вітального слова декана факультету інформаційних систем – Глазунової Олени Григорівни. Також до привітального слова долучилися завідувачі кафедр факультету. Виступаючі побажали студентам успіхів у навчанні, досягненні цілей, отримання нових теоретичних та практичних знань, яскравих та незабутніх студентських років та мирного неба.


      Потому студенти урочисто прийняли «Присягу першокурсника», обіцяючи сумлінно навчатися та гідно нести звання Студента Університету.

 

К.е.н.,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій
Харченко Володимир Віталійович

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook