Запрошуємо до оновленої тренажерної зали!

20 листопада 2014 року
НУБіП України, навчальний корпус № 9

     У наш час, коли для тисячі студентів дозвілля обмежується лише соціальними мережами, відеоіграми та стінами рідних кімнат гуртожитків, коли спорт та мода на здоровий спосіб життя лише набирає обертів, для керівництва університету стало актуальним питання оновлення матеріальної бази навчального корпусу № 9 НУБіП України.

     І перші кроки в цьому напрямку зроблені відремонтовано ігровий зал, зал штанги, а 19 листопада в урочистій обстановці було відкрито відремонтований тренажерний зал.

     «Студент повинен гармонійно розвиватися. Для молоді здоров’я — найвагоміший чинник, який визначає їх майбутнє», — запевнив у своєму вітальному слові Кваша Сергій Миколайович проректор з навчальної і виховної роботи.
     Старший викладач кафедри фізичного виховання Костенко Микола Петрович, який приймав безпосередню участь в оновленні тренажерної зали, зазначив, що все було зроблено для того, щоб спортсмени НУБіП України, від студента до викладача, почували себе затишно і комфортно в цій залі.

     Втілення цього проекту в життя стало можливим завдяки підтримці ректорату НУБіП України, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та окремих ентузіастів з числа співробітників кафедри фізичного виховання.

     Ми впевнені, що це відкриття буде символом нових перемог та досягнень, і фраза

«Спорт — це сенс життя»

стане девізом студентства НУБіП України.


Дмитро Черкашин,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook