Продовжуємо міжнародну співпрацю

19 вересня 2022 року

Міжнародна співпраця – один із напрямів діяльності сучасного закладу освіти. Діяльність ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» у цій сфері включає встановлення та розвиток партнерських контактів із закордонними установами, стажування, роботу над спільними освітніми та науковими проєктами, взаємний обмін інформацією у різних галузях освіти.

У рамках міжнародного договору між ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» та Університетом економіки в Бидгощі (WSG) 19 вересня 2022 року до коледжу завітали канцлер Університету економіки в Бидгощі (WSG University) Філіп Сікора, директор Інституту європейського Університету економіки в Бидгощі Світлана Кашуба, координатор Інституту європейського Університету економіки в Бидгощі Ольга Копійка та уповноважений до справ регіональної співпраці Консульства України в Бидгощі Роберт Брудніцкі.

 

В процесі зустрічі в.о. директора коледжу Дмитро Костюк обговорив з партнерами питання реалізації напрямків подвійного дипломування, міжнародне стажування викладачів, участь в спільних заходах та проєктах.

  

Гості мали нагоду ознайомитися з матеріальною базою коледжу, яка продовжує відновлюватись після бойових дій в Ірпені.

Отже, з новими ідеями і планами – до роботи!

Андрій СИРОТЕНКО,

викладач фахових дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook