Перші «врожаї» творчої осені

4 жовтня 2022 року
   Осінь – завжди пора врожаю. На городах і полях, в садах і садибах по-різному красиво, заворожуюче і вражаюче рясніють плоди людської праці, які приємно і побачити, і зібрати. Врожайним став початок осені і для творчої молоді нашого університету.
     Звісно, уся сьогоднішня творчість присвячена пропаганді кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування, що оспівують героїчний шлях українського народу, прославляють подвиги та підтримують бойовий дух воїнів Збройних сил України, учасників добровольчих військових об’єднань та сил територіальної оборони, волонтерського руху, культурних спільнот, розкривають міжнародну солідарність і підтримку України у протидії російській агресії.
     Саме таким був Відкритий національний творчий патріотичний фестиваль-конкурс «Народ-герой – героїв появляє», у якому взяли участь солісти народної студії естрадного співу «ВойтВойс» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Віталіївни Войтюк Владислава Яценко і Віталіна Радько.  Нагородами дівчата і їх керівник задоволені, адже вимоги журі були досить високими (у номінації «Естрадний вокал» його очолив народний артист України Павло Зібров», у номінації «Народний вокал» – народна артистка України Ніна Матвієнко).  
 
  
     А от учасниця студії студентка факультету ветеринарної медицини  Анна Брик одна з перших подала заявку на участь у Міжнародному дистанційному двотуровому фестивалі мистецтв «Golden talents of the World» (патріотична акція «Я люблю Україну-2022»), головною метою якого було на весь світ проголосити свою позицію щодо агресивних воєнних дій Росії на території України. Тривалий двотуровий термін фестивалю зібрав навколо себе численну кількість учасників, а згодом відкрив свої двері і для очних виступів дітей і молоді, тимчасово переміщених внаслідок воєнних дій в Україні у м.Кітен, Болгарія. Молодь щиро, з любов’ю підтримала важливу складову фестивалю - частину виручених коштів з організаційного внеску перерахувати на допомогу ЗСУ.
     Раді вітати Анну і її керівника – Ірину Віталіївну Войтюк із заслуженою нагородою – 1 місцем, дипломом, медаллю та пам’ятним кубком. 
 
 
     Разом до Перемоги! Слава Україні! 

 

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook