НАЗАР ДЕМИДЮК СТУДЕНТ 1 КУРСУ (ОС "МАГІСТР") ПЕРЕДАЄ ДОСВІД ОТРИМАННЯ ДОДАТКОВИХ БАЛІВ СТУДЕНТАМ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

4 жовтня 2022, 9:41
ФВМ НУБіП України

   Під час виховної години в понеділок 3 жовтня 2022 року, 3 пара 11:50 годин у 6 групи 1 курсу відбулись збори у 213 аудиторії, блок Д (кафедра хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка), де було обговорено отримання додаткових балів та загальну обстановку в групі, гуртожитку та життєдіяльність студентів поза межами університету.

   Назар Демидюк був старостою чотири роки та має великий досвід, як не втратити шанс і отримати додаткові бали – поєднуючи навчання та дозвілля.

   Назар нагадав, що формування додаткових балів відбувається шляхом особистого занесення студентом даних про свої здобутки до відповідної електронної бази, яку старости академічних груп отримують в деканатах факультетів (дирекціях ННІ) і передають кожному студенту особисто.

   Розповів детально про участь у діяльності органів студентського самоврядування та соціальної роботи, студентську раду (СР) гуртожитку, студентське профбюро, соціальну роботу студента. Навчально-наукову роботу, а саме: особисті досягнення студента, конференції, інтелектуальні конкурси, профорієнтаційна робота. Спортивно масова робота та військово-патріотичне виховання, а саме: членство в збірних, особисті здобутки, змагання, вболівання, кіберспортивні змагання. Культурно-мистецька робота: членство в колективах, командах, участь в культурно-мистецькому житті університету, мистецькі баталії та про порушення рейтингових правил.

   На засіданні розглянуто питання щодо явки студентів на очні заняття, місця їх перебування та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності групи в цілому.

   Наголосив керівник групи на проведенні виховних годин (щопонеділка, третя пара), які повинні бути спрямовані на культурно-патріотичне виховання здобувачів, формування у них громадянської та професійної свідомості, а також здобутком нових знань. Також зупинився на відвідувані занять студентів.

   Ще раз закликав стати студентів своєї групи справжніми друзями для куратора, постійно спілкуватися і тримати зв'язок, за потреби підтримати один одного морально та допомагати у скрутній ситуації.

   Наставник наголосив, що нам потрібно вчитись думати системно, розуміти причини та наслідки, знати, як ухвалювати рішення, як працювати з великими масивами даних, як ефективно комунікувати та взаємодіяти між собою та своїми одногрупниками.
   Наголосив на графіку подання звітів щомісяця, щодо рейтингової комісії протягом всього навчального року, де бали будуть впливати на загальний рейтинг (максимум можна набрати 10 балів).
   Староста Скопець Єлизавета Олександрівна детально доповіла про загальний стан групи та освітнього процесу групи, відвідуваність та захворюваність студентів 6 групи 1 курсу.
   На завершення засідання, наставник групи Роман Бокотько закликав старосту 6 групи 1 курсу повною мірою володіти ситуацією по групі, підтримувати постійний зв’язок з куратором групи, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою та якнайшвидшої перемоги над окупантами.

Слава Україні!

Студенти 6 групи 1курсу:
Банул Катерина;
Вінцик Анна;
Гаспарянц Аліса
Долішняк Мар`яна
Кідін Максим
Наставник групи:
Роман Бокотько

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook