Студенти-першокурсники у полі зору заступників директорів інститутів, деканів факультетів з виховної роботи

2 жовтня 2022 року

30 вересня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші відбулася нарада із заступниками директорів інститутів, деканів факультетів з виховної роботи
Під час відкриття наради Сергій Кваша зосередив увагу на ключових аспектах виховної роботи в університеті в умовах воєнного стану та пандемії Covid-19. Сергій Миколайович наголосив на необхідності посилення роботи наставників академічних груп: контроль за відвідуванням студентами занять, огляд умов проживання у гуртожитках та ін. Не залишив проректор поза увагою й такі важливі на сьогодні питання як епідеміологічна безпека та поведінка учасників освітнього процесу при сигналах повітняної тривоги.

 

Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку - Сергій Михнюк зауважив, що згідно графіку освітнього процесу, студенти першого курсу очно перебуватимуть в НУБіП України до 10 грудня 2022 року (12 тижнів). "Впродовж цього часу силами ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, кафедри культурології, кафедри фізичного виховання, кафедри військової підготовки та інших структурних підрозділів університету у співпраці з директоратами та деканатами, студентською організацією необхідно максимально наситити дозвілля студентів-першокурсників, орієнтуючись на програму виховання студента «Фахівець, громадянин, патріот»", - підкреслив Сергій Вікторович.
Подальшому обговоренню підлягали питання участі кафедри культурології у процесах виховної роботи університету. Завідувачка кафедри - Ірина Майданюк зупинилася на презентації проєктів, запропонованих для реалізації першокурниками, та відзначила активну позицію інститутів та факультетів у сприянні залученню молоді до гуртків та творчих колективів кафедри.
Планами роботи з першокурсниками продовжив ділитися Сава Бринзак - тимчасово виконуючий обов'язки завідувача кафедри фізичного виховання. Сава Савович розповів, що студенти вже активно залучені до спортивних змагань з міні-футболу та повідомив, змагання з яких видів спорту очікують на молодь.
Ігор Радіонов - представник кафедри військової підготовки розповів про можливості кафедри та представив проєкт військово-спортивного багатоборства "Патріот НУБіП", реалізація якого запланована до Дня захисників і захисниць України.
Участь в обговоренні питань порядку денного активно взяв Олександр Вертелецький - тимчасово виконуючий обов'язки голови студентської організації.

 

Підсумовуючи, проректор Сергій Кваша наголосив на необхідності координації зусиль усіх суб'єктів виховного процесу та забезпеченні узгодженості в їх роботі.


Олександра Соколова,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook