2 жовтня – День працівників освіти, День Вчителя!

30 вересня 2022 року

Дорогі колеги, шановні професори, доценти, вчені, викладачі, студентство, ветерани освітянської ниви!

Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом —
Днем працівників освіти!

Сьогодні ми віншуємо тих, хто виховує та навчає молоде покоління, наближуючи їх до світла знань, науки та життєвої мудрості, допомагає стати на шлях здобуття найвищого професіоналізму. Це свято є унікальним і відзначається в багатьох країнах ще з ХІХ сторіччя.

Завдяки самовідданій праці наших педагогів, вчених, невтомному творчому пошуку, високому професійному досвіду, життєвій мудрості, чуйності та сердечній теплоті рівень якості освіти в НУБіП України є одним із найкращих в країні! Колектив постійно йде вгору, набираючи висот та здобуваючи нові перемоги. Свідченням цьому є і нинішня вступна кампанія, коли студентами НУБіП стали більше 6 тисяч осіб!

На жаль, сьогодні український народ потерпає від російської навали. Війна не жаліє нікого і нічого – тисячі загиблих, сотні зруйнованих дитячих садків, шкіл, закладів вищої освіти. Не оминула вона й наш колектив. В нашій пам’яті завжди будуть імена Героїв викладачів, співробітників та студентів, які віддали життя за наше право існувати, за Україну. Ми разом відновимо все зруйноване окупантом, як це зробили колективи Ірпінського та Немішаєвського фахових коледжів. Гідно виконаємо обов’язок на нашому освітянському фронті з підготовки висококваліфікованих фахівців, виховання громадян і справжніх патріотів, які долучаться до відбудови країни після Перемоги.

Висловлюємо Вам щирі слова вдячності за педагогічну майстерність, добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, високий професіоналізм та вміння передавати життєву мудрість нашим студентам і молодим колегам. Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії.

Бажаємо Вам, дорогі вчені, освітяни, невичерпних творчих сил, любові до своєї професії, мудрості, достатку, Миру і Перемоги!

 


З великою пошаною –

 

ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко

академік Національної академії
педагогічних наук України


     

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook