Інструкція з використання студентського квитка, як проїзного документу у м. Києві

27 вересня 2022 року
НУБіП України

 

Для того, щоб зручно використовувати студентський квиток, як проїзний документ у муніципальному транспортіміста Києва, необхідно завантажити «Київ Цифровий» з GooglePlay або AppStore до Вашого смартфону.
   Це дає можливість керувати своїми особистими даними в кабінеті користувача: поповнювати поїздки, контролювати кількість поїздок та блокувати використання поїздок у разі втрати студентського квитка.
   Поповнення студентського квитка можливе:
  • у додатку «Київ Цифровий»;
  • у київському метрополітені через бокс «Київ Цифровий»;
  • через термінал або платіжних порталах Еasypay (без комісії).
   Студентський квиток дає право пільгового проїзду в міському транспорті Києва (автобус, трамвай, тролейбус, фунікулер, метрополітен, міська електричка) відповідно до Розпорядження КМДА від 05.03.2020 р. №399, за умови своєчасного поповнення (з 22 числа поточного місяця по 13 число включно наступного місяця), за встановленим тарифом для пільгового проїзду на 1 календарний місяць.
   Вартість станом на 01.09.2022 рік:
  • 46 поїздок – 145 грн
  • 62 поїздки – 195 грн
  • 92 поїздки – 287,50 грн
  • 124 поїздки – 385 грн
   Звертаємо Вашу увагу: невикористані поїздки НЕ ПЕРЕНОСЯТЬСЯ на наступний період.
 
   Громадський транспорт обладнано валідаторами – спеціальними зчитувальними пристроями. Їх можна знайти біля дверей та всередині салонів громадського транспорту. Для оплати проїзду необхідно прикласти студентський квиток до валідатора. Щоб підтвердити право на проїзд при перевірці, достатньо буде сказати контролеру останні 4 цифри своєї картки, щоб транзакцію можна було знайти та ідентифікувати в системі або ж показати списання у додатку.
 
   Міський загальний портал квитка, як проїзного документу – transport.kyivcity.gov.ua. У разі виникнення питань щодо роботи транспортного квитка, будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію оператора системи КП «ГІОЦ» (044) 366-55-55.
 
Лідія Галайдюк,
начальник відділу з працевлаштування випускників

та видачі документів про освіту 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook