Міжнародна науково-практична конференція «Ліси та урбоекосистеми України в умовах війни: стан, збереження та відновлення»

27 вересня 2022 року

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Ліси та урбоекосистеми України в умовах війни: стан, збереження та відновлення», яка відбудеться 18 листопада 2022 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Мета конференції – апробація результатів наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового й мисливського господарства і технологій деревообробки та обговорення перспектив сталого розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві.

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України
Формат проведення конференції: очно/онлайн (залежно від епідемічної та безпекової ситуації)

Контактна особа: Тертишний Анатолій Петрович
Е-mail: [email protected]

Для участі в роботі конференції до 30 жовтня 2022 року необхідно надіслати на адресу оргкомітету тексти матеріалів (тези) та зробити внесок за їх публікацію (25 грн за сторінку). Оргкомітет планує опублікувати матеріали конференції окремим збірником. Кожному учаснику буде надіслано електронний варіант матеріалів конференції. За додаткову плату (100 грн за примірник) можна замовити друкований збірник тез доповідей.


Інформаційне повідомлення

З повагою, оргкомітет

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook