Через спорт - до міцної дружби та звитяг у навчанні

26 вересня 2022, 15:53
     У 75-ту річницю економічного факультету розпочали свій шлях 175 першокурсників з 5 спеціальностей на 7 освітніх програмах. Таке прекрасне співпадіння цифр не є випадковим – у кожній цифрі закладений свій сенс і магічне значення – тож маємо надію на те що сьогоднішнє поповнення нашого факультету зможе досягти значних успіхів та розбудувати квітучу Україну під мирним небом.
     Початок навчального року для цьогорічних першокурсників ознаменований ще й тим, що це перший набір під час військового стану – зрозуміло, що таке не легке випробування витримали не всі – і наразі ніхто не має такого досвіду, щоб надавати якісь поради.
     Інтенсивність вступноїї кампанії 2022 року не дала можливості відпочити після складних випускних в школах, відповідальних вступних іспитів з національного мультипредметного тестування під страшний акомпанемент постійної загрози з боку ненависного агресора – а кинула самих здібних і талановитих в бій – долати граніт науки та формувати еліту українського суспільства!
   Національний університет біоресурсів і природокористування України має всі можливості для того щоб максимально розкрити і реалізувати потенціал кожного студента не лише в сфері обраного фаху а й різнобічного розвитку особистості. Тож в ДОБРУ ПУТЬ!!!
    Традиційно, на економічному факультеті, за ініціативи адміністрації факультету та студентської організації, в перший тиждень навчань відбулися змагання з міні-футболу на «Кубок декана економічного факультету» між студентськими командами першого курсу всіх спеціальностей. Основною метою турніру беззмінно залишається популяризація здорового способу життя, розвитку командного духу, корпоративної культури та адаптації першокурсників до дружньої сім’ї факультету. Крім цього ставилась мета ознайомитися з поповненням факультету та знайти свої діаманти.
    Отже, цьогоріч першу команду наповнили представники з економіки підприємства (Матвій Люткевич, Артемій Знак, Максим Чирка) та обліку і оподаткування (Олег Сінельник, Данііл Башкір і Артем Репа), команду фінансистів представляли Максим Кучук, Руслан Мізинчук, Богдан Воробей. Найбільш чисельною була команда спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Олександр Колесник, Микола Ломаненко, Богдан Дицман, Данило Михайленко, ДмитроЛихолат, Владислав Фещенко, Никита Шматков, Володимир Телепа, Ростислав Великий.
      В результаті жеребкування в першій грі зустрілися економісти і обліковці проти команди студентської організації.

     Потім силами помірялися фінансисти і підприємці.

     Врешті першокурсники зібрали збірну і зіграли з зіграною і випробуваною командою студентської організації де показали гідну гру.

     В результаті проведеного турніру не лише учасники отримали чудовий настрій, позитивні емоції, нові знайомства, але й вболівальники, які підтримували свої команди.

    За результатами змагань І місце зайняли фінансисти, ІІ підприємці і почесне ІІІ місце за економістами та обліковцями. Студентська організація, як завжди, показала високий рівень підготовки, організації та отримала почесне звання гросмейстерів з міні-футболу за заохочувальний приз. Завдання турніру було досягнуто в повному обсязі, тож вітаємо всіх переможців!


 
МИ ВСІ БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ!!!
 
Олександр Балан,
заступник декана з фізичного виховання

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook