Ректорат: старт навчального семестру для магістрів, дисципліна та допомога війську

26 вересня 2022 року

 

 

  26 вересня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату в умовах воєнного стану. Напередодні відбулося зарахування на навчання магістрів першого року навчання і сьогодні вони вже починають навчання. Освітній процес продовжується і у студентів першого курсу. 

 

   Ректор акцентував на виконавській дисципліні, організації освітнього процесу, дотримання розкладу та проведення занять. Недопустимими є також запізнення, безпричинні перенесення занять тощо.
   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зазначив, що велика увага приділяється до профілактики інфекційних захворювань, зокрема на коронавірусну хворобу. У співпраці з районною поліклінікою організоване щеплення від COVID-19, його порядок опублікований на офіційній сторінці університету.

 

   Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення засідань ректорату та вченої ради, де, зокрема, відбудеться таємне голосування щодо висунення кандидатур молодих вчених на здобуття премій Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України тощо, та присвоєння вчених звань.

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про розгляд на засіданні координаційної ради з питань науково-технічної діяльності планових питань щодо стану і перспектив розвитку наукової діяльності на факультеті конструювання та дизайну, про підвищення якості наукової складової підготовки аспірантів. Підготовлено актуальну інформацію відносно публікаційної активності вчених підрозділів та стан залучення коштів до спеціального фонду за виконання досліджень. В НДГ заплановано завершити збирання соняшнику та розпочати посів озимої пшениці.

  

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на зарахуванні 29 вересня вступників на базі школи та диплому молодшого спеціаліста за спеціальним набором.
   Голова Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про нараду за участі голів студентських рад гуртожитків.

 

   Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко закцентував на укладенні контрактів з керівниками підрозділів, яких напередодні підтримали колективи.
   Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко повідомив про ініціативу збору теплих речей для потреб захисників України. Голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про постановку на облік студентів нового набору.
   Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов завважив, що набір на програму підготовки офіцерів запасу відбуватиметься до 15 жовтня 2022 року.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на аналізі проекту бюджету на 2023 рік та завершення року. З 1 жовтня починається реалізація двох міжнародних наукових проектів. На контролі - сплата за навчання.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про аварійні ремонти в гуртожитках та навчальних корпусах. У гуртожитку №5 завершується доукомплектація кухонь.
   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про проведення акредитації освітньої програми Садово-паркове господарство. Сьогодні відбудеться засідання навчально-методичної ради щодо якості освітнього процесу та виконавської дисципліни. Триває робота з оновлення системи управління якістю навчання. Також сьогодні відбудеться зарахування магістрів, які навчатимуться за контрактом.

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – організовано розпочати навчальний семестр для магістрів, провести моніторинг відвідуваності занять, завершити акредитацію системи управління якістю, провести акредитацію ОП садово-паркове господарство, сформувати план підготовки до проведення засідання Президії Спілки ректорів закладів вищої освіти України на базі НУБіП. Сергію Кваші – провести посвяту в студенти університету для магістрів, які закінчили бакалаврат інших ЗВО, внести пропозиції з організації роботи медичного центру, здійснити вибіркові перевірки дотримання санітарно-епідеміологічних обмежень, розглянути питання етики поведінки студентів на території університету на нараді із заступниками деканів та директорів з виховної роботи. Вадиму Ткачуку спільно з профспілками – сформувати списки працівників, які потребують допомоги. Валерію Іщенку – внести пропозиції з розширення навчальних площ для факультету інформаційних технологій, здійснити комплекс заходів з усунення наслідків вологості в кімнатах гуртожитків.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook