Зустріч зі старостами 1 курсу: старанно навчаємось та налагоджуємо співпрацю

23 вересня 2022 року

   23 вересня 2022 року відбулася зустріч адміністрації факультету зі старостами 1 курсу, де були обговорені ключові питання організації освітнього процесу та студентського  дозвілля.

   Варто відзначити, що навчання у вищому навчальному закладі для сучасної молодої людини – один із найважливіших періодів її життєдіяльності, особистісного зростання та становлення як фахівця з вищою освітою. Пошук шляхів успішної адаптації до змінених соціальних умов та нової діяльності є нагальною проблемою для кожного, хто переступив поріг університету. Основний вид діяльності студента – професійне навчання – стає більш складним за формами та змістом, а тому підвищує вимоги до особистості. Спроможність адаптуватися, долати труднощі, віднайти своє місце у життєвому просторі є вирішальним чинником вдалого розвитку молодої людини, а в майбутньому – фахівця з вищою освітою. Завдання науково-педагогічного колективу допомогти адаптуватись студентам першого курсу, розкрити здібності та  знайти компроміси у вирішенні проблемних питань.
   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до старост з настановами щодо стовідсоткового відвідування занять, потреби у вивченні іноземних мов, використання свого вільного часу продуктивно та з користю.
   Заступники декана Лариса Карпенко та Людмила Чорненька довели до відома старост інформацію щодо особливостей організації освітнього процесу у 1 семестрі 2022-2023 навчального року. Старости отримали вичерпні відповіді на свої запитання. 
 
Лариса Карпенко, Людмила Чорненька
заступники декана факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook