Першокурсники економічного факультету починають знайомитися з цікавинками університету

22 вересня 2022 року

Цьогоріч навчання студентів перших курсів, замість традиційного першого вересня, поки за вікном ще сонячно і тепло, розпочалося пізніше, коли осінь вже повністю вступила в свої права. Дякуючи ЗСУ, першокурсники отримали можливість вийти на навчання очно, що дозволить молоді повністю зануритись в студентське життя.

 

В осені є свій особливий аромат. Вона пахне листям, грибами, прохолодним дощем. Після посушливого літа осіннє повітря наповнене вологою прохолодою. І поки природа дозволила залишити вдома парасолі, студенти-першокурсники економічного факультету спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» 1 групи разом з доцентом кафедри економіки Костюк Т. О. відвідали Ботанічний сад, де мали чудову можливість познайомитися його з мальовничими куточками.
 
 
Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України - це улюблене місце відпочинку киян. Він був заснований майже сто року тому і після масштабної реконструкції - це популярний куточок студентського містечка, який радо зустрічає своїх відвідувачів. 
 
 
 
Проходячи по алеях ботанічного саду, можна побачити багато видів дерев, чагарників та трав з різних куточків світу, біля багатьох з них розміщено інформаційні таблички. Проходячи містками, милуємося крихітними водоймами, в яких також ростуть водяні рослини, слухаємо спів пташок, бачимо прудку білку, яка швидко рухається по стовбуру дерева. Ботанічний сад – це також парк скульптур, багато з яких вирізані з дерева (це і лісові мешканці і міфологічні істоти), інші арт-об’єкти – з бетону.
 
 
Вітаємо наших першокурсників із стартом студентського життя. Бажаємо успіхів у навчанні, мирного неба над головою, здоров’я та творчих звершень на шляху формування висококваліфікованого фахівця.
Тетяна Гуцул,
 куратор 1 групи 1 курсу економічного факультету,
к.е.н., доцент кафедри економіки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook