ТРЕНІНГ: «ПРОФІЛАКТИКА ТА ПСИХОЛОГІЧНА ОБУМОВЛЕНІСТЬ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА»

22 вересня 2022 року

 

0122 вересня 2022р. для студентів 1 курсу груп ОФП-11М і ЕкЕо-11М ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» практичний психолог коледжу Лещук Василь провів тренінг: «Профілактика та психологічна обумовленість домашнього насильства».

356152318

Під час тренінгу були висвітлені питання видів домашнього насильства, його форм та ознак, окреслено поняття циклу насильства, трикутника Карпмана, ознаки аб`юзингу та обговорено алгоритм допомоги особам, які потерпають від домашнього насильства. Окремо було розглянуто форми та способи домашнього насильства щодо дітей, засоби діагностики та психологічні методики щодо виявлення дітей, які потерпають від домашнього насильства. Також під час тренінгу були проаналізовані практичні кейси та ситуації проявів домашнього насильства, з’ясовано їх зміст та базові положення.

Наприкінці заходу студенти поставили цікаві і змістовні питання щодо психології домашнього насильства та відповідальності агресорів, висловили власне нетерпиме ставлення до проявів домашнього насильства.

Степан Жеребецький,
куратор групи ОФП-11М
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook