Майбутні менеджери та маркетологи урочисто склали присягу студентів НУБіП України

19 вересня 2022 року

 19 вересня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту відбулись урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників, що цьогоріч вступили до НУБіП України на спеціальності 073 Менеджмент та 075 Маркетинг.

   Державний гімн прозвучав в аудиторії 233 корпусу 10 корпусу, а також хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв, які пішли до Небесного полку, зокрема, випускника факультету аграрного менеджменту, заступник декана з виховної роботи Сергія Романчука, що загинув у бою з окупантами.
   З вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який запевнив, що буде нелегко, але точно буде цікаво. Адже для студентів організовано високий рівень освітнього процесу, реальні практики, зустрічі з бізнесом, cучасні проекти, навчання та проходження практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі, інтенсивне спортивне та культурно-масове життя.
   Анатолій Дмитрович побажав на шляху до знань максимально використати свій потенціал, запропоновані можливості, здобути освітні, наукові, спортивні та творчі перемоги.
   Студенти, викладачі, партнери факультету, які героїчно боронили та боронять нашу Батьківщину на Сході, Півдні та Півночі записали відео звернення студентам першокурсникам, де були озвучені побажання докладати максимум зусиль у навчанні, бути сумлінними у виконанні завдань, прагнути показати найкращі результати. Як відомо, аграрний сектор України відіграє стратегічне значення у світі. Україна була і залишається світовою житницею, годувальницею, продовольча безпека багатьох країн залежить саме від українських врожаїв, тому аграрний менеджмент є надзвичайно важливим, адже саме від управлінських рішень залежатиме розвиток аграрного сектора. 
   На урочисту посвяту завітав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, який звернувся до першокурсників з вітальними словами та настановами. Проректор наголосив на тому, що бути студентом – це відповідальна і почесна місія. В процесі навчання для здобувачів освіти відкриті безмежні перспективи для творчості та саморозвитку і попереду чекають цікаві проекти, неймовірні відкриття, незабутні зустрічі.
   Під час заходу першокурсники урочисто зачитали Присягу студента НУБіП України та присягли виконувати всі зазначені пункти протягом навчання в університеті.
   Сергій Кваша, Анатолій Остапчук та наставники академічних груп урочисто вручили студентам першокурсникам екзаменаційні книжки, а староста третьої групи спеціальності 075 Менеджмент Вероніка Слинчук від імені своїх однокурсників поділилась позитивними враженнями від університету та факультету аграрного менеджменту.
Шановні першокурсники! У Вас попереду новий етап у житті  - студентські роки. Нехай вони стануть для Вас роками професійних здобутків, нових вірних друзів та незабутніх вражень! 

Лариса Карпенко 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook