Кураторська година з магістрами 2-го року навчання на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

17 вересня 2022 року

 15 вересня 2021 року відбулась чергова зустріч магістрів 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» з наставником, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач А.В.

У магістрів 2-го року навчання зараз вирішальний і дуже відповідальний період: завершальна стадія написання магістерських робіт. Це свого роду - підведення підсумків своїх чергових досягнень. І всі студенти це усвідомлюють. Але не менш важливим є процес навчання, і сьогодні вже минув місяць, як вони провчились в першому навчальному семестрі. Тому не менш важливими питаннями є відвідування занять, виконання завдань, підготовка до здачі 1-го модуля. З цього і розпочалась зустріч.

В процесі спілкування було обговорено і з’ясовано багато питань. Зрозуміло, що магістри налаштовані рішуче: відвідують пари, працюють над випускними роботами, готуються до постерних презентацій і самого захисту. Роботи багато. Але «коли усвідомлюєш, що це все потрібно для розвитку своїх навичок, для розбудови успішної кар’єри, то і робота робиться легше і швидше», - в цьому запевнили студенти свого куратора.

Анна Вадимівна, в свою чергу, підтримала таку ініціативність студентів та надала практичні рекомендації щодо їх подальшої роботи.

  

Тож побажаємо нашим магістрам сил, оптимізму і здоров’я для того, щоб успішно взяти цей рубіж і ще на крок приблизитися до своїх перемог на професійному полі.

 

Анна Дергач,
к.деж.упр., доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook