Вперед до знань - відбулася школа першокурсника на факультеті ветеринарної медицини

17 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   15 вересня відбулась «Школа першокурсника - 2022» на факультеті ветеринарної медицини де здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з університетом, факультетом та отримати відповіді на запитання, які їх турбували.

 

   Декан факультету Микола Цвіліховський привітав здобувачів вищої освіти з успішним вступом до університету і зазначив, що в цей непростий час освідченні потужні кадри визначають майбутнє нашої країни. Хоча сьогоднішня «Школа першокурсника - 2022» проходила дистанційно, відчувався позитивний настрій молоді, яка планує пов’язати своє подальше життя з ветеринарною медициною, наданням допомоги тваринам, готовністю оберігати людство від хвороб і, цим самим, забезпечувати якість життя кожної людини.

   Декан акцентував увагу на сучасній матеріально-технічні базі факультету та інформував здобувачів вищої освіти про те, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України є центром ветеринарної освіти, науки, інновацій і практики в нашій державі. Підтвердженням цьому є успішна робота його випускників на самих сучасних високотехнологічних підприємствах, у ветеринарних клініках як в Україні, так і в усьому світі – США, Канаді, Австралії, країнах Європейського союзу.

   Заступник декана Сергій Деркач зупинився на особливостях освітнього процесу у першому семестрі 2022-2023 н.р. та навчальному плані першого семестру, розкладі занять і ознайомив здобувачів вищої освіти з програмою урочистостей з нагоди посвяти у студенти, яка відбудиться 19 вересня.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу здобувачів вищої освіти на проходженні практичної підготовки. Детально зупинився на роботі Навчально-науково-виробничого Клінічного центру "Ветмедсервіс", який бере безпосередню участь у підготовці лікаря ветеринарної медицини на факультеті. Зазначив, що без практичної підготовки неможливо стати висококваліфікованим фахівцем.

   Заступник декана Тарас Савчук проінформував здобувачів вищої освіти про порядок поселення їх у гуртожиток. Акцентував увагу на питаннях соціального забезпечення здобувачів вищої освіти пільгових категорій. Закликав здобувачів вищої освіти брати активну участь в роботі органів студентського самоврядування, спортивних і культурно масових заходах, які будуть проходити як на факультеті, так і в університеті.

   Першокурсники факультету були надзвичайно активними, поставили велику кількість питань, на які отримали чіткі, лаконічні і вичерпні відповіді.

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою та як найшвидшої перемоги.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook