До уваги студентів пільгових категорій, які проживають в гуртожитках університету!

17 вересня 2022 року

 Для забезпечення пільгового проживання студентів окремих категорій у 2022-2023 навчальному році в гуртожитках студмістечка необхідно у двотижневий термін з моменту поселення у гуртожитки подати деканатам факультетів/ дирекціям ННІ відповідні заяви з необхідними документами.

   Студенти, які вже отримували зазначену пільгу раніше, подають лише заяву, а всі інші – заяву з відповідним пакетом документів. Деканати факультетів/ дирекції ННІ збирають заяви, зазначають в них дату та номер наказу, згідно якого студент поселений на поточний навчальний рік у гуртожиток і централізовано передають їх відділу соціальної роботи, який готує відповідний наказ.
   З переліком категорій студентів денної форми навчання (держзамовлення і контракт) та документів для надання їм пільги з оплати за проживання в гуртожитку, а також формою заяви можна ознайомитися на сайті НУБіП України у розділі «Студенту».
   Що стосується студентів-сиріт та осіб з їх числа, то для пільгового проживання в гуртожитках вони також на тих же умовах мають подати до відділу соціальної роботи заяву, відповідно до своєї пільгової категорії.
Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook