До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії

16 вересня 2022 року

  Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України!

   Університетом постійно ведеться робота щодо забезпечення прав студентів, які потребують соціального захисту. Зокрема, студенти пільгових категорій, які зараховані на денну форму навчання за державним замовленням і яким з урахуванням рейтингу не призначено академічну стипендію (крім дітей-сиріт та осіб з їх числа), мають право отримувати соціальну стипендію, розмір якої для дітей-сиріт та осіб з їх числа становить 3722 грн., а для решти пільгових категорій – 1180 грн.
   Діти-сироти і особи з їх числа можуть отримувати одночасно і академічну стипендію (у разі її призначення за результатами семестрового контролю) і соціальну стипендію.
   Для призначення соціальної стипендії з вересня місяця поточного року студенти пільгових категорій повинні терміново, але не пізніше як до 26 вересня 2022 р. подати деканатам факультетів (адміністраціям ННІ) три екземпляри необхідних пакетів документів. 

   З переліком пільгових категорій студентів та необхідних документів, а також формою заяви для призначення соціальної стипендії можна ознайомитися на сайті НУБіП України, розділ «Студенту».

   Студентам, які подадуть документи пізніше 26 вересня, стипендія буде призначатися з фактичного місяця подачі письмової заяви з необхідними пакетами документів. Тому просимо студентів не зволікати із своєчасною подачею документів деканатам.

   Роз’яснення та консультації щодо зазначеного питання можна отримати у відділі соціальної роботи в кім. № 013 навчального корпусу № 3 (тел.: 527-81-42).

   Одночасно просимо студентів, які відносяться до категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, негайно з'явитися до відділу соціальної роботи для взяття на облік або зарахування на повне державне утримання.

Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook