Спортивно-патріотичне свято «День першокурсника» у Ірпінському фаховому коледжі

15 вересня 2022 року
   14 вересня 2022 року в Ірпінському фаховому коледжі відбулося спортивно-патріотичне свято «День першокурсника», яке було присвячене Збройним Силам України. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим надихають нас на добрі вчинки!

   На святі були присутні Микола Томенко, громадський діяч, доктор політичних наук, професор, голова наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування України, голова громадського руху «Рідна країна», віцепрезидент Національного олімпійського комітету України та Артем Цибровський, багаторазовий чемпіон України з перетягування канату, тренер національної збірної з перетягування канату.

   На початку заходу зі вступним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Дмитро Костюк, який відзначив, що патріотичне виховання є складовою частиною освітнього процесу у коледжі та являє собою систематичну, цілеспрямовану діяльність всіх структурних підрозділів у напрямку формування у студентів високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, готовності до виконання громадянських, конституційних обов’язків.

   Микола Томенко акцентував увагу, що у цей складний для нашої держави час у кожному серці – невимовна тривога та біль за майбутнє України. На часі, як ніколи – патріотичне виховання. У кожного громадянина України повинна бути сформована національна свідомість та патріотичні почуття до рідної землі, свого народу. Важливо, щоб коледж став для студентів осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, та самовіддано розбудовувати країну.

   Артем Цибровський звертаючись до студентів наголосив, що спортивні змагання є невід’ємною частиною студентського життя. Вдало організовані та проведенні змагання надовго залишаються у пам’яті учасників і глядачів. Вони сприяють популяризації спорту серед молоді і дорослих та більш широкому залученню її до оздоровчо-рекреаційної рухової активності. Фізкультурний актив відіграє важливу роль в підготовці та проведенні спортивних змагань, що позитивно впливає на систему фізичного виховання студентів.

   Свято відбувалося на двох локаціях. Перша частина свята проводилася на спортивному майданчику коледжу. Студенти розпочали змагання з конкурсу стройових пісень та девізів «Україна – понад усе!!!» та «Руханка. Флешмоб». У конкурсі «Кегельбан» було визначено переможця серед класних керівників, яких активно підтримували їхні вболівальники.

   

   

   

   Друга частина заходу розпочалася у спортивній залі коледжу з майстер-класу від Артема Цимбровського. Тренер національної збірної з перетягування канату ознайомив присутніх у залі з історією виникнення, правилами, технікою та хитрощами цього командного виду спорту. Після чого студенти у конкурсі з перетягування канату продемонстрували свою силу, витривалість, волю до перемоги та командний дух.

   

   Спортивно-ігрову естафету, підтягування на перекладині та віджимання в положенні «лежачи» від лавки проводили одночасно на різних локаціях у спортивній залі. Юнаки охоче та завзято демонстрували свої навички у конкурсі зі спорядження магазину патронами, а дівчата – у конкурсі надання першої медичної допомоги, при цьому, показуючи гарні результати. На завершення свята відбулося найприємніша частина заходу – нагородження переможців. Команди та учасники отримали нагороди та подарунки за перемоги у різних номінаціях.

   

   Висловлюємо щиру вдячність Миколі Володимировичу та Артему Ігоровичу за надані подарунки переможцям конкурсів, внесок у національно-патріотичне виховання студентів коледжу, підтримку, популяризацію та підвищення іміджу коледжу. 

 

   Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам покращення результатів у наступних змаганнях та досягнення нових висот!

Слава Україні!

Наталія ФЕДОСЄЄВА,

заступник директора з виховної роботи 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook