ІНФОРМБЕЗПЕКА В УМОВАХ ВІЙНИ

15 вересня 2022 року

 

0Триває навчання в коледжі. Студенти вивчають нові теми, відкривають для себе нові напрями в навчанні, науці та дослідженнях. Викладачі та куратори груп докладають максимум зусиль, щоб навчальний процес був пізнавальним і цікавим. Нам випала унікальна нагода запросити на лекцію аналітика інформаційного центру «Майдан Моніторинг», воєнного документаліста, дописувача української Вікіпедії Сергія Петрова. Тема лекції «Інформбезпека в умовах війни» обрана не просто так, адже саме в умовах війни з’являється багато загроз в тому числі і для наших студентів. Ми переживаємо такий час, коли поводження з інформацією повинно бути дуже і дуже обережним. Кожен наш пост чи твіт може спричинити не лише проблеми для нас а й для оточуючих.

1

Сергій Петров детально на прикладах з особистого життєвого досвіду описав саме ті аспекти інформаційного життя, які можуть призвести до непоправних наслідків.

23

Також, надзвичайно цікавою сферою діяльності пана Сергіє є Вікіпедія де він є не лише дописувачем а й редактором статей. Зараз українська Вікіпедія нараховує понад мільйон статей і кожен з нас може стати дописувачем або їх редактором.

Захід був цікавим і пізнавальним. Маємо намір і надалі запрошувати до проведення лекцій цікавих людей щоб розширювати рамки навчального процесу, робити їх корисними і більш пізнавальними.

Сергій ШТОГРИН,
викладач спеціальних комп’ютерних дисциплін.  

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook