Запалення зірок на факультеті екології і сталого розвитку розпочато

13 листопада 2014, 20:40

      12 листопада 2014 року о 16.00 стартував творчий конкурс «НУБіП запалює зірки» де свою команду у вокальному жанрі представляв факультет екології і сталого розвитку.

        Команда факультету у складі 16 осіб, серед яких декан факультету - Юлія Володимирівна Рибалко, доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю – Ірина Георгіївна Рубежняк та Олена Іванівна Наумовська, 11 студентів – Юлія Коновалова, Тетяна Лазарєва, Тетяна Кулаксиз, Роман Бабка, Інна Сташевська, Віктор Майорко, Катерина Шишанова, Анастасія Демченко, Катерина та Оксана Крутьки, Костянтин Константинов та двох маленьких україночок Безпрозвана Валентина та Рибалко Марія виконали пісню «Україна» Ірини Федишин.

        Даним номером учасники намагались показати єдність між студентами та викладачами, почуття відповідальності, колективізму, патріотичності, національної самосвідомості, гордості за український народ та погляд у майбутнє. І це все було недарма, адже команда факультету отримала грамоту переможців конкурсу «НУБіП запалює зірки» у номінації «Дух України».
      Хочемо зауважити, що всі учасники команди це новачки у даній справі, тому НУБіП дійсно запалює зірки.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook