Представники ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» пропонують місця практичного навчання для енергетиків і автоматників НУБіП України

7 вересня 2022 року

У рамках поглиблення співпраці НУБіП України з провідними підприємствами агропромислового комплексу відбулась зустріч керівниці відділу професійного навчання ПрАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» Олени Азєєвої та фахівчині з навчання Ксенії Моторіної зі студентами ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
На зустрічі були присутні студенти спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і 144 «Теплоенергетика», які є дуже важливими в забезпеченні функціонування виробничих підрозділів підприємства.

Олена Азєєва у своєму виступі сформулювала підходи щодо сприяння здобувачам вищої освіти стати високопрофесійними фахівцями в обраній ними галузі, за умови належних мотивації та бажання з боку студентів. Мета зустрічі — пошук шляхів підтримки професійного росту здобувача, ознайомлення з сучасними технологіями та закріплення практичних навичок, що здобуваються у закладі вищої освіти. Також Олена детально розповіла про можливі форми співпраці та запросила здобувачів на виробничі екскурсії, практики, виробниче стажування на підприємстві.

Ксенія Моторіна ознайомила здобувачів з історією створення ПрАТ «МХП», його структурою та досягненнями підприємства. Використання відновлюваних джерел енергії — одне з пріоритетних завдань МХП і саме студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження можуть активно долучатись до проєктів, які наразі реалізуються.

Під час дискусії представники ПрАТ «МХП» відповідали на запитання студентів, додатково зупинившись на перевагах, які надає «МХП» здобувачам, зокрема орієнтованій заробітній платі, соціальному пакеті та ін.

Студенти висловили щиру вдячність Олені Азєєвій та Ксенії Моторіній за співпрацю, виділений час та плідну роботу.
Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження готовий до співпраці, розвитку у студентів практичних вмінь, навичок, посилення конкурентоспроможності наших випускників.

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook