Студенти НУБіП України долучились до святкування Дня фізичної культури і спорту України

12 вересня 2022 року
  10 вересня відбулося святкування Дня фізичної культури і спорту України. Студенти-спортсмени НУБіП України взяли участь у різноманітних спортивних заходах з нагоди цього свята.
  Дві волейбольні команди від нашого університету взяли участь у волейбольному турнірі, що відбувся в Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі. Не дивлячись на руйнування, яких зазнав цей навчально-спортивний заклад під час російського вторгнення, тренери і наставники відновили заняття фізичною культурою, а вся громада відбудовує пошкоджені споруди.
 
  Наші студенти-спортсмени посіли перше місце з шести команд на цьому турнірі. Міській голова Олександр Маркушин подякував учасникам змагань і відзначив, що не дивлячись на те, що окупанти знищили головні осередки спорту в місті, але розвиток спорту і популяризація здорового способу життя триває завдяки небайдужим вчителям і тренерам, які готові працювати задля розвитку нашої держави.
   Також наші гирьовики долучилися до святкування Дня фізичної культури і спорту України беручи участь у фізкультурно-оздоровчому заході, що був організований Всеукраїнським центром здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння Міністерства молоді та спорту України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», спортивних федерацій.
   На площі біля Палацу спорту були організовані локації з різних видів спорту, майстер-класи і показові виступи відомих спортсменів та опініон лідерів.
 
   Наші спортсмени провели майстер-клас з гирьового спорту і продемонстрували свою майстерність на показовому виступі.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook