Відкрита лекція професора кафедри психології Олексія Полуніна

9 вересня 2022, 21:35
Київ

    09.09.2022 року відбулася відкрита лекція професора кафедри психології Олексія Полуніна. Студенти 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 053 «Психологія» мали нагоду слухати інтерпретацію теми «Психофізіологія аудитивної та вестибулярної систем». Варто зазначити, що обрана тема лекційного заняття не проста для викладання, адже майбутнім психологам належить висвітлити не лише особливості нейрофізіологічних механізмів слухової та вестибулярної систем, а й елементи психофізики.
    Лектор із поставленим завданням впорався віртуозно: матеріал, поданий студентам, давав змогу збагнути значення сенсорних систем в процесі просторової орієнтації людини, зрозуміти особливості їх будови, співвіднести їх функціонування з роботою ЦНС, осмислити проблеми, які ще потребують подальшого наукового дослідження в царині психофізіології.
    Свій виклад професор побудував з урахуванням результатів найновіших досліджень передових світових науковців. Студенти мали змогу познайомитися з дослідами, проведеними в Массачусетському технологічному інституті (Massachusetts Institute of Technology), а також в Бернському університеті. Однак викладач наголосив і на значущості класичної теорії, яка не втрачає своєї актуальності з плином часу.
    Рівень викладання відзначався науковою, методичною, загальною культурою професора. Саме тому студенти уважно, вдумливо слухали педагога, який майстерно підтримував діалог із авдиторією. Студенти висловили вдячність Олексієві Васильовичу за проведене заняття, традиційно виставили оцінки 
   Колектив кафедри психології висловлює вдячність професорові Полуніну Олексію Васильовичу за проведене заняття, бажає невичерпного натхнення, творчих успіхів!

Доцент кафедри психології
Л. Омельченко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook