Поглиблення знань - запорука нових перемог

9 вересня 2022 року

  Кафедра англійської філології продовжує забезпечувати навчальний процес у змішаному форматі. Попри всі складнощі суворих випробувань, які з честю долає зараз наша країна, студенти сумлінно відвідують очні заняття та не пропускають дистанційних. Долаючи всі перешкоди, студенти продовжують плекати в собі хист до знань, чим підтверджують, що майбутнє нашої держави згодом перейде у не менш надійні руки, ніж ті, що боронять його зараз.


  Викладачі кафедри також продовжують належним чином виконувати свої професійні обов’язки: проводити заняття на високому рівні, писати тези доповідей, наукові статті, а також не забувають про свою головну місію: професійну підготовку висококваліфікованих фахівців, спроможних органічно поєднувати високу загальноосвітню підготовку з глибокими фаховими знаннями англійської мови та володіти навичками духовного і фізичного вдосконалення, індивідуальної та колективної професійної діяльності. Відтак пам'ятають про свою відповідальність за належне виховання молодого покоління нації, адже знання мови міжнародного спілкування – це ключ до багатьох дверей в метафоричному коридорі життя, а отже і важлива складова успіху не лише наших студентів, а й всієї нашої держави в цілому.


  На кафедрі продовжується процес вдосконалення педагогічної діяльності. Крім практичного навчання студентів, кафедра здійснює навчально-методичну роботу, використовуючи матеріали з власних навчальних посібників, методичних рекомендацій, вказівок, словників, монографій, публікацій. Планується проведення культурно-виховних робіт – зокрема організація бесід та зустрічей з носіями мови. Не пасе задніх і науково-дослідна студентська робота, головну частину якої виконуватимуть студентські наукові гуртки "Intercultural Communication and Business Environment", "Business Communication in English", "International Instruments and Diplomatic Correspondence", "Freelance Translator in Cross-Cultural Communication", "Pop Culture in Language and Translation".


  Уся діяльність кафедри спрямована на те, щоб всіма наявними силами не тільки забезпечити належне майбутнє нашої держави, а й наближати нашу державу до Перемоги кожного дня, кожної години, кожної хвилини! Слава Україні! Героям Слава!

Дубовик О.М.

Старший викладач кафедри англійської філології 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook