Увага! Конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених!

8 вересня 2022 року

 

 

   Шановні колеги, відповідно до «Положення про стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених», рішення президії Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки, листа Міністерства освіти і науки України оголошується конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених! 

   Вік осіб, які висуваються на здобуття стипендій, не може перевищувати вік, визначений для молодих вчених Законом України «Про наукову і науково-технічну діяльність», на час їх висування для участі у конкурсі на здобуття стипендій (молодий вчений – вчений віком до 35 років включно, який має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, або вчений віком до 40 років включно, який має науковий ступінь доктора наук).
   Для участі у конкурсі до 16 вересня 2022 року всі бажаючі мають подати до науково-організаційного відділу науково-дослідної частини заповнені відомості про наукові результати (форма додається) та відповідні підтвердження.
Кандидати до 21 вересня 2022 року на електронну пошту [email protected] надсилають такі документи:
  1. Лист-подання, де зазначаються наукові результати претендента, а також можливість проведення наукових досліджень у форматі Word.
  2. Витяг з протоколу засідання вченої/науково-технічної/наукової ради структурного підрозділу про висунення претендента у форматі pdf.
  3. Відомості про претендента у форматі Word (додається у прикріплених файлах).
  4. Рекомендації не менше двох докторів наук, особисто обізнаних з науковими результатами і здібностями молодого вченого у форматі pdf.
  5. Згоди на обробку персональних даних претендента у форматі Word для МОН та Комітету з Державних премій України відповідно до прикріплених додатків 1, 2.
   Після погодження науково-організаційним відділом, документи у паперовому варіанті подаються у двох примірниках. Кожен примірник брошурується в окремій папці. На лицьовому боці папки – титульний лист відповідно до зразку у прикріплених файлах.
   Рішення про висунення осіб на здобуття стипендії приймається на засіданні Вченої ради університету.
   За детальною інформацією щодо оформлення документів звертатися до науково-організаційного відділу науково-дослідної частини (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).
 
Науково-організаційний відділ НДЧ
Пакет документів: 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook