Людина і нація. Час воїнів: Тяглість боротьби за волю України

8 вересня 2022 року
     8 вересня 2022 р. у читальній залі наукової бібліотеки відбулась творча зустріч «Людина і нація. Час воїнів» із заслуженим діячем мистецтв України, бардом, публіцистом, фахівцем з патріотичного виховання, ведучим сцени Євромайдану, волонтером Володимиром Гонським на тему «Тяглість боротьби за волю України».

 

    На зустріч завітали студенти факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології, аграрного менеджменту та гуманітарно-педагогічного, а також викладачі і працівники університету.

     Свій виступ Володимир Гонський розпочав зі славетної пісні січових стрільців «Ой, у лузі червона калина», яку жваво підхопили присутні. Далі на гостей чекала захоплююча подорож сторінками історії України, починаючи з 1362 р., коли відбулась битва на Синіх Водах, яка підірвала могутність Золотої Орди і поклала початок звільненню Русі від сплати данини татарській Орді, та закінчуючи подіями сьогодення, коли українці виборюють свою волю, своє право на незалежність.

    Приємно, що під час зустрічі студенти активно долучалися до обговорення та коментували, задавали запитання. А для найерудованіших Володимир Гонський підготував подарунок – власну книгу «Людина і нація. Час воїнів» з автографом.

     На наступній зустрічі, яка відбудеться 15.09.22 р. о 13.15 год продовжимо наше спілкування з нашим гостем на тему «Патріотизм творить великих людей і великі нації». Приходьте, знову буде цікаво.

Тетяна Кіщак,
директорка наукової бібліотеки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook