Сергій Дяченко обирає спеціальність «Галузеве машинобудування» в НУБіП України

8 вересня 2022 року
  • Розкажіть про себе, Сергію.

— Я, Дяченко Сергій Андрійович, народився в місті Конотоп Сумської області. Останні роки проживаю в селі Попівка, Конотопського району. Закінчивши 9 класів Конотопської загальноосвітньої школи I-III ступенів №11, знайомі порадили мені, вступити до Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету «КІПФКСДУ». В коледжі я навчався 4 роки, за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». У цьому році я закінчив навчання в коледжі та, освоївши теоретичні та практичні навички з електротехніки та електромеханіки, отримав диплом за освітнім ступенем «Молодший спеціаліст».

  • Чому вирішили продовжити навчання в НУБіП України за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»?

— Ще в коледжі, мені подобалась техніка та механіка, тому почав шукати більш схожу спеціальність та університет. В пошуках мені допоміг одногрупник та викладач коледжу. Вони порадили мені вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».

 

   Ознайомившись з матеріально-технічною базою в інтернеті та приїхавши в університет, я переконався у тому, що Національний університет біоресурсів і природокористування України, зможе надати мені ті теоретичні знання та практичні навички, які мені необхідні. Особливо я звернув увагу на новітні лабораторії, сучасне обладнання та викладацький колектив, який у свою чергу заохочує до навчання в університеті, і коли, щось не зрозуміло, може допомогти.
   Також, я не міг не звернути увагу на те, що на території університету знаходиться Ботанічний сад, який займає 53 га та містить багато рідкісних видів рослин, дерев місцевої і світової флори. Окрім ботанічного саду, на території є стадіон та будується басейн.

 

  • Які маєте захоплення у вільний від навчання час?

— В мене є хобі – спортивна риболовля. Ми з друзями збираємось на вихідних та їдемо на річку Сейм, розбиваємо табір та відпочиваємо. Восени ми тією ж групою їдемо у ліс збирати гриби. Раніше займався також мотокросом, але останній рік відмовився від даного виду спорту.

  • Про що мрієте? Які Ваші плани на найближчі роки?

Я мрію про мир в Україні. Я бажаю вступити на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України за освітнім ступенем «Бакалавр». У майбутньому планую створити власну фірму, яка буде займатися саме галузевим машинобудуванням, та зможу досягти достатнього професійного рівня для того, щоб вийти на міжнародний ринок праці і посісти відповідне місце в підтримці економіки України.

  • Дякуємо за спілкування, Сергію! Чекаємо на факультеті конструювання та дизайну!

Розмову вели доценти кафедри надійності техніки
Олександр Банний та Павло Попик

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook