Організація освітнього процесу в очному форматі

8 вересня 2022 року

Підвищення якості підготовки спеціалістів лісівничого напрямку потребує пошуку нових підходів з врахуванням можливостей сьогодення та змін які відбуваються у сфері лісового господарства. З цією метою на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 11.07.2022 р. № 459 щодо проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2022-2023 навчального року страшим викладачем кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Олександром Лесніком проведено заняття із дисципліни «Лісова таксація» на тему «Облік лісоматеріалів».


Виклад лекційного матеріалу під час заняття супроводжувався дискусією із студентами, надана можливість ознайомитись з основними нормативними документами які використовуються у сфері лісового господарства при обліку лісопродукції, продемонстровано комплект інструментального забезпечення проведення ЕОД.

Під час проведення лекційного заняття були присутні співробітники кафедри та інституту які мали змогу оцінити якість проведеного лекційного заняття. Результати паперового анкетування співробітників та студентів засвідчили, що відкрите лекційне заняття проведене на високому науково-методичному рівні та відповідає сучасним вимогам організації освітнього процесу в університеті.

асистент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту
Дячук П.П.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook