Дві Лізи: «9 років в одному класі, тепер разом на гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП!»

8 вересня 2022 року

     Знайомтесь: дві подружки, дві Лізи, обидві Лізи Сергіївни,  які 9 років провчилися в одному класі в Чернігові -  древньому місті, славному як своїми минулими звитягами, так і надзвичайним героїзмом у нинішній війні. Обидві не полишали Чернігів і пережили жахіття бойових дій разом зі своїми родинами у рідному місті. І разом вирішили здобувати вищу освіту, пов'язавши свою долю з гуманітарно-педагогічним факультетом НУБІП України. І спеціальності обрали споріднені – ті, які об’єднує любов до слова.

     Отож нещодавно наші абітурієнтки разом з батьками приїхали з Чернігова до Києва, щоб подати документи на навчання. Ліза Довгопол подала документи на спеціальність «філологія (переклад)» , а Ліза Махонюк – на журналістику. А серйозність своїх намірів майбутні студентки підкреслили, обравши НУБІП України першим пріоритетом. 
 
 
     Перед тим, як визначитися з вибором, дівчатка дізналися багато інформації про НУБІП України і його гуманітарно-педагогічний факультет, та особистий приїзд подарував багато вражень, чому посприяло ознайомлення з навчальними корпусами та територією НУБІП України. Майбутні студентки та їхні батьки побачили сучасно  обладнані авдиторії в ошатних корпусах, дбайливо доглянуту територію, з великим задоволенням походили стежками Ботанічного саду НУБІП України, покуштували страви у їдальні.
 
 
     Та звісно, найбільше емоцій подарувало щире доброзичливе спілкування – і  зі співробітниками приймальної комісії,  і з колективами випускових кафедр журналістики та мовної комунікації та кафедри романо-германських мов і перекладу. А розмова з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Інною Миколаївною Савицькою, заступниками декана Світланою Василівною Харченко та Ігорем Михайловичем Буциком додала впевненості, що студентки будуть у надійних руках.
 
 

 


     Приємною несподіванкою стало відвідання кафедри культурології. Нашим гостям цікаво було дізнатися про художні колективи кафедри культурології від її завідувачки Ірини Майданюк, зав. лабораторіями Ірини Литвиненко та фахівчині Тетяни Симоненко. І цей інтерес не випадковий, адже дівчатка співали у шкільному хорі. А знайомство із харизматичним Романом Рудим – народним артистом України, керівником студії «Сім сходинок»  - стало незабутнім завершальним акордом перших відвідин НУБІП України.

 

 

 
     Отже, абітурієнтки та їхні батьки переконалися, що навчання буде продуктивним, цікавим і якісним. Адже, за їхніми словами, вони на власні очі побачили, що в НУБІП України викладають творчі, позитивні та привітні люди, справжні професіонали, які обожнюють свою роботу та вкладають у неї усю душу, тому вибір НУБіП – влучний і беззаперечний.  
 
Ярина Пузиренко, доцентка кафедри культурології
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook