Неперевершене та цікаве дозвілля студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

5 вересня 2022 року

     Дозвільна діяльність є засобом особистісного зростання студентів, а формовані при цьому педагогічні умови - як засіб його оптимізації.

     Кажуть у житті студента буває два щасливих моменти: перший – коли він дізнається, що вступив до університету, другий – коли отримує диплом. Але між цими двома подіями – роки веселого і щасливого життя.

   Як показує досвід розвитку особистості майбутнього фахівця, створення умов для його самореалізації, не можуть бути забезпечені лише в рамках навчального процесу. Тому позанавчальний процес є основою майбутнього фахівця.

     За участь у позанавчальних заходах студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК мають можливість реалізовувати та розвивати свої таланти, розширювати коло спілкування, робити своє дозвілля різноманітним, цікавим та корисним для свого загального розвитку і майбутнього професійного зростання.

     Студентське життя насичене і цікаве. Вибір варіанту проведення вільного часу пов'язаний з інтересами, потребами, ціннісними орієнтаціями і кількістю часу студентів.

     Важливе місце в житті «підкорювачів граніту науки» займає спорт. Наші студенти обирають: волейбол, настільний теніс, баскетбол, футбол.

     Саме цього тижня студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК прийняли активну участь у декількох змаганнях і продемонстрували не аби яку волю до перемоги та бажання перемагати.

      29 серпня відбулися змагання із волейболу та футболу. Із впевненістю скажу, що наша команда продемонструвала незабутню гру, яка тримала в напрузі вболівальників обох команд, змусивши тремтіти суперників від створених моментів.

 

       Оборона, наступ, достатньо точні передачі, синхронізація всіх гравців між собою та сильний командний дух – ось які асоціації викликає в мене гра нашої команди. Долоні вболівальників ніколи не втомляться аплодувати нашим чемпіонам.

       В середу 30 вересня відбувся турнір із шахів, де команда харчовиків виборола путівку у фінал. 1 вересня відбувся фінал І етапу шахового марафону на звання «Шаховий Король НУБіП України» у боротьбі за головний приз – Кубок проректора Сергія Кваші між студентами гуртожитків НУБіП України. Такі турніри проводяться з метою розвитку логічного мислення та інтелектуальних здібностей. Змагання відкрив вітальним словом Сергій Кваша, побажавши успіхів у навчанні та у спортивних досягнень у фіналі змагань. Гра була цікавою та інтригуючою, адже всі суперники були гідними конкурентами. Кожна із команд була нагороджена грамотами, а Студентська Організація та Студентська Рада факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приготували солодкі презенти всім присутнім, щоб підсолодити сірі будні.Сподіваємося, що подібні турніри будуть проводитися часто і стануть традиційними.

            Бажаємо нашій студентській команді наснаги, віри в свої сили та скорішої перемоги всім нам.

Крокуємо разом до Перемоги!

Слава ЗСУ! Слава нації!

Слава Україні! Героям слава!

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook